Новогодишни пакетчиња и забава во ДСУ за рехабилитација и образование ,,Св. Наум Охридски

Новогодишни пакетчиња и забава во ДСУ за рехабилитација и образование ,,Св. Наум Охридски"

LEO Skopje OMNIA, заедно со LEO Skopje, поделија новогодишни пакетчиња во ДСУ за рехабилитација и образование ,,Св. Наум Охридски", и организираа мала забава на која што нашите членови се подружија со средношколците од ова училиште.