На роденденска забава на Лајонси

На роденденска забава на Лајонси

На 05.04.2014 год.членовите на ЛК Скопје присуствуваа на забавата по повод 10 години од основање на ЛК Македонија New Century,Скопје Центар и 5 год. од основање на ЛК Кале.