Посета на Гувернерот и регионалниот претседавач на ЛК „Крушево“

Посета на Гувернерот и регионалниот претседавач на ЛК „Крушево“

28 Март, Посета на Гувернерот на Дистрикт 132, г-ѓа Јелица Кртолица и регионалниот претседавач, г-дин Маријан Талев на ЛК „Крушево“ .На состанокот, гостите беа запознати со тековните и планираните активности и проекти на нашиот клуб, беа споделени одлични искуства од нивна страна, како и наше запознавање со идните активности на Дистриктот 132. 
Многу е полесно кога знаеш дека зад тебе стојат луѓе кои се совршен пример за СЛУЖБА НА ЗАЕДНИЦАТА И ХУМАНОСТ. 
We serve!