Креативен ден со дечињата од домот „11-ти Октомври“ :)

Креативен ден со дечињата од домот „11-ти Октомври“ :)

Организиравме дружба со дечињата од домот „11-ти Октомври“. Игравме игри и цртавме со дечињата. Денот беше исполнет со забава.