Клуб Екселанс аворд

Клуб Екселанс аворд

Нашиот поранешен претседател Лиле Гапиќ беше награден со Клуб Екселансе Аворд за активностите кои ЛК Светлина ги имаше направено во 2012-2013. На фотографијата е Лиле Гапиќ, поранешниот претседател, Костадинка Џиковска, сегашниот претседател и Вилма Трајановска, благајник во двата мандата.