Француската амбасадорка г-ѓа Лоренс Оер  стана почесен член на Лајонс клуб  СКОПЈЕ

Француската амбасадорка г-ѓа Лоренс Оер стана почесен член на Лајонс клуб СКОПЈЕ

На редовниот состанок на Лајонс клуб  СКОПЈЕ одржан на 9 Јуни 2014. година во Бизнис салата на Скопски саем, присуствуваше и француската амбасадорка во Република Македонија , нејзината екселенција г-ѓа Лоренс Оер и при тоа одржа предавање за актуелните француско-македонски односи.

На овој состанок г-ѓа Лоренс Оер беше примена како почесен член на Лајонс клуб  СКОПЈЕ, при што претседателката на нашиот клуб,  г-ѓа  Сузана Стојковска и го врачи сертификатот за членство.