Лотарија и забава во Наум Охридски

Лотарија и забава во Наум Охридски

По успешните новогодишни работилници организирани во Државното средно училиште за образование и рехабилитација Наум Охридски, нашиот клуб органзираше лотарија и забава со цел да се награди трудот на децата, како и да се поттикнат за заземање на уште поголемо учество во иднина.