Хуманитарна забава - 60s Party

Хуманитарна забава - 60s Party

Нашиот клуб организираше забава во духот на 60тите, која истовремено имаше хуман карактер, односно средствата собрани од забавата беа насочени кон домот за деца без родители “ 11 октовмри “.