Интернашнел ланч релеј

Интернашнел ланч релеј

Членовите на ЛК Светлина Дика Џиковска, Лидија Поп-Дучева, Вилма Трајановска, Бојана Тозија, Наде Пенова, Лиле Гапиќ, Лидија Софревска, Маријана Стојковска, и Стојне Карагонова се приклучија на Ланч Релеј оргсанизиран од Лионс Клуб Интернационал со цел за ширење на лајонизмот, хуманоста и дружењето меѓу членовите, нивните семејства и пријатели.