Доделување на ваучери

Доделување на ваучери

На 25ти јуни 2015, Лајонс Клуб Куманово им додели ваучери во вредност од 8000 денари на 4 кумановски социјално загрозени семејства. Ваучерите се за купување на производи за нивните потреби од Алфи Техноцентар Куманово.