Велигденски работилници во Советодавен центар при СОС детско село

Велигденски работилници во Советодавен центар при СОС детско село

По повод празникот Велигден, нашиот клуб подджан од Лео клубот Скопје, организираше Велигденски работилници во Советодавниот центар при СОС детското село во Скопје. Беа организирани две работилници, на кои нашите волонтери заедно со децата од овој центар, боеја и украсуваа велигденски јајца, кои потоа децата ги понесоа дома.