Интернационален ден на храната

Интернационален ден на храната

Како дел од проектот на ЛЕО Дистриктот 132 Македонија  за одбележување на интернационалниот ден на храната, нашиот клуб реши да подели сендвичи и сокови на бездомните лица низ центарот на Скопје.