Предновогодишно дружење со дечињата од домот

Предновогодишно дружење со дечињата од домот "11ти октомври".

По повод новогодишните празници, организравме хуманитарна забава со децата од домот „ 11 октомври “ во игротека Џунгла. Покрај прекрасното дружење и играње со нив им овозможивме новогодишни пакетчиња како и забава со Дедо Мраз.