Појадок во Дневниот центар за грижа на деца од улица

Појадок во Дневниот центар за грижа на деца од улица

Како резултат од успешната акција ,,Донирај паричка, подари баничка", која ја реализиравме со помош на сите Вас, организиравме појадок во Дневниот центар за грижа на деца од улица.

Уште еднаш сакаме да Ви се заблагодариме на сите кои дониравте во нашата кутија поставена во Ла Делишес, и сакаме да Ве потсетиме дека и во наредниот период ќе може да донирате, на истата локација.