Посета на ЛК Клуб Цеље Мозаик, Дистрикт 129

Посета на ЛК Клуб Цеље Мозаик, Дистрикт 129

Од 24 до 27 Април, Дика Џиковска, Елизабета Србиновска-Костовска, Елка Андоновска- Мирчевска, Вилма Трајановска, Стојне Карагонова, Наде Пенова и Бојана Тозија го посетија ЛК Цеље Мозаик Дистрикт 129. За време на овој престој имавме прекрасна дружба која се плоди со размена на искуства на полето на хуманитарните и опшествено одговорни активности кои и двата клуба ги имаат направено во минатото и сеусхте ги прават. Исто така имавме и пријателски натпревам во куглање каде што го покажавме натпреварувачкиот дух.