Купете производ плус - Новогодишни пакетчиња

Купете производ плус - Новогодишни пакетчиња

Два викенда по ред нашите волонтери, помогнати од останатите Лео клубови во Скопје, како и нашиот спонзорски Лајонс клуб Скопје, учествуваа во традиционалната Новогодишна акција во Веро маркетите, со цел да се соберат производи за новогодишни пакетчиња.

Пакетчињата беа донирани во Специјалниот завод за деца со среден и тежок ментален хендикеп, ПОУ Иднина и Домот за лица со оштетен вид Димитар Влахов.