Донација на облека во Црвен Крст

Донација на облека во Црвен Крст

Уште една успешна акција. Денес дониравме пеесеттина парчиња облека во Црвен Крст.

Another successful service activity. Today we donated about 50 clothing items to the Macedonian Red Cross Organization.