Прошетка со децата од Домот за лица со оштетен вид Димитар Влахов

Прошетка со децата од Домот за лица со оштетен вид Димитар Влахов

По средбата со дел од децата од Домот за лица со оштетен вид Димитар Влахов, и по разговорот со нив за идни заеднички активности, одлучивме да поминеме еден ден заедно со нив на прошетка низ градот.