Засадување на бели рози

Засадување на бели рози

Членовите на ЛК Светлина Елизабета Србиновска, Марјана Стојковска, Костадинка Џиковска, Саска Домазетовска, Наде Пенова, Вилма Трајановска Елка Мирцевска и Бојана Тозија зедоа активно учество во акцијата на засадуваер на бели рози.