Новогодишна дружба со деца од Баланс МК

Новогодишна дружба со деца од Баланс МК

Новогодишна дружба во соработка со асоцијацијата за детски дијабетес "Баланс МК" во игротеката "Авантура".

На дружбата беа поканети членови на асоцијацијата. Присутни беа дваесетина деца со нивните родители. Родителите разменуваа совети и искуства, дечињата се дружеа, а и ние со нив се потсетивме како е да се биде дете! 

Служиме!