Членови на ЛК Скопје присуствуваа на настанот “Ден на Лајонс во Обединетите Нации„

Членови на ЛК Скопје присуствуваа на настанот “Ден на Лајонс во Обединетите Нации„

На 07.03.2015. година во организација на ЛК Зограф се реализираше настанот “Ден на Лајонс во Обединетите Нации„ на кој присуствуваше и делегација на нашиот клуб. Настанот кој се одржа во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза во Тафталиџе имаше за цел да го одбележи и промовира местото на LIONS Internatinal во Обединетите Нации.

На овој настан кој беше од отворен тип беше дискутирано на теми поврзани со работата на ЛАЈОНС и активноста на Обединетите Нации.