садење бели рози

садење бели рози

На 14 Март 2014 година, претставници на нашиот клуб садеа бели рози за почист воздух во нашиот град.Со тоа се приклучија на акцијата на Дистрикт 132.

Розите беа посадени во центарот на Скопје пред хотелот “Холидеј ин“.