Прошетка во Зоолошка со дечињата од домот „11-ти Октомври“

Прошетка во Зоолошка со дечињата од домот „11-ти Октомври“

Со дечињата од  домот за деца без родители „11 октовмри“ организиравме прошетка во Зоолошката градина во Скопје. Исто така, таму го прославивме и роденденот на едно од дечињата. Прошетката помина одлично!