Лео Аксиос - Роденденска забава

Лео Аксиос - Роденденска забава

По повод роденденот на нашиот клуб, организиравме роденденска забава, воедно и хуманитарна во Бирократ на 12.04. На овој настан беа присутни голем број на гости кои овозможија убава атмосфераа во текот на целата вечер. Средствата кои ги собравме од забавата се насочени кон социјално загрозените семјества, односно нивно лоцирање и донирање на прехрамбени продукти, облека итн.