Садење на бели рози

Садење на бели рози

Белите рози се одлични за прочистувањето на воздухот и одржувањето на чиста животна средина. Како Image проект на Гувернерот на Дистрикт 132 продолживме со нашите акции за садење на бели рози во основни, средни училишта и градинки.