Избран постерот на мирот кој ќе конкурира за светската награда на Lions Club International

Избран постерот на мирот кој ќе конкурира за светската награда на Lions Club International

Со задоволство ја пренесуваме информацијата дека во рамките на светскиот натпревар „Постер на мирот„ кој традиционално го организира Lions Club International, како победнички постер од Дистрикт 132 Македонија е избран постерот на ученичката КАТЈА ДЕВИС од гимназијата НОВА , кој беше испратен под покровитеслтво на нашиот клуб.