Посета на Домот за лица со оштетен вид ,,Димитар Влахов

Посета на Домот за лица со оштетен вид ,,Димитар Влахов"

Дел од членовите на нашиот клуб беа во посета на домот за лица со оштетен вид ,,Димитар Влахов", кадешто покрај неколку часовната прекрасна дружба и забава со децата, беа донирани три системи со кои би се овозможило поуспешно функционирање на наставата, односно по музичко образование.

Средствата со кои беа набавени системите, ги обезбедивме преку организирање на хуманитарна забава.