Работилница и дружење со дечињата од

Работилница и дружење со дечињата од "11-ти Октомври"

Покрај новогодишната дружба со дечињата од домот „ 11 октомври “, остваривме повторна средба, овојпат во просториите на домот. Станува збор за работилница во која учество земаа како нашите членови, така и сите дечиња од домот.