Зонската акција садење рози- 2 фаза

Зонската акција садење рози- 2 фаза

Во ОУ “Војдан Чернодрински“ на 29.03., Катерина Шекеринска, Ирена Бачановиќ Каракашев, Христијан Пеовски, Александар Велков и Давор Каракашев учествуваа на втората зонската активност посветена на садењето рози, каде што беа засадени 80 рози. По садењето клубовите од зоната продожија на неформална дружба во Бистро Пиколо.