Помош во лекови и суплименти

Помош во лекови и суплименти

Нашите членки Поп-Дучева Лидија, Андоновска Елка и Тозија Бојана ја посетија Ана Марија Властимирова која е единствениот диоагностициран пациент во РМ Рет Синдром и донираа суплименти и повеке видови на безглутеинско брашно и хељда.