Пакети за социјално загрозени семејства

Пакети за социјално загрозени семејства

По повод Светскиот ден на храната, дониравме три пакета со храна и средства за домаќинство на три социјално загрозени семејства. Средствата за набавка на потребните производи ги обезбедивме преку организирање на хуманитарната забава.