Хуманитарна забава по повод Ноќта на вештерките (Халовин)

Хуманитарна забава по повод Ноќта на вештерките (Халовин)

По повод Ноќта на вештерките (Халовин) организиравме хуманитарна забава во соработка со ЕМСА-Македонија во Кафе Скопје. Средствата од забавата беа наменети за помош на три социјално загрозени семејства и еден медицински случај.