Чваркаријада 2015

Чваркаријада 2015

На 21.02.2015 се одржа Чваркаријадаа 2015, во ресторан Грација во Куманово. На овој нстан присутните, покрај дружењето и традиционалното мени и музика, имаа можност да донираат средства за социјално загрозени семејства кои претрпеа штета во поплавите во Јануари 2015.