Кабаре забава

Кабаре забава

Со цел да ја помогнеме операцијата на едно дете кое боледува од Schimke immuno dysplasia syndrome, организиравме хуманитарна тематска забава. Забавата беше доста успешна, успеавме да собереме 200 евра, кои беа донирани за да се помогне лекувањето на лицето.