Нова 2014 година во Детско село

Нова 2014 година во Детско село

На 15ти декември нашите членови Мимоза Пејчиновска, Сашка Домазетовска, Наде Пенова и Бојана Тозија го посетија Детско Село куќа бр.6 и им подарија пригодни подароци по повод празниците.