Првоаприлска забава ,,Кад је бал нек је маскенбал

Првоаприлска забава ,,Кад је бал нек је маскенбал"

Нашиот клуб, заедно со Лајонс клубот Феникс организираа првоаприлска забава со име ,,Кад је бал нек је маскенбал". Гостите ги забавуваше DJ Babura Junior, а исто така беше организиран и избор на најдобра маска на вечерта. Сите собрани средства од забавата беа донирани за лекување на Димитар Несторовски, кој боледува од прогресивна мускулна дистрофија- Дишен.