ЛК Скопје заедно со ЛЕО Омниа ја реализираа акцијата „Донација на играчки во игротеката на Детска Болница„

ЛК Скопје заедно со ЛЕО Омниа ја реализираа акцијата „Донација на играчки во игротеката на Детска Болница„

На 01.06.2015. година нашиот клуб заедно со ЛЕО Омниа ја реализирааа акцијата „Донација на играчки за доопремување на игротеката во Клиниката за детски болести при Клиничкиот центар во Скопје„.

Делегацијата која ја сочинуваа членови на ЛК Скопје и ЛЕО Омниа , ја предадоа донацијата на претставници на Клиниката за детски болести кои се заблагодарија на нашата подршка за оние на кои им е најпотребна.