Почитувани, Доколку сте заинтересирани за членство во нашата хуманитарна организација, имате идеи и визија како да им помогнете на оние на кои им треба помош, Ве молиме да не контактирате преку формуларот подолу или преку наведените телефони и мејл адреси. Служиме!

Стапете во контакт со Дистрикт 132

Контакт информации

Кузман Јосфовски Питу 30/2/2
Скопје, 1000 Македонија

Email: info@lions.mk
Web: www.lions.mk